STUDY !

2:45 PTG

Td kat schl takde wt pape pun. blaja pun cume chemistry, add math dgn bm je. haha, rase cm tak blaja pun. hehe, pnat la blaja. malas sesgt! sebab tuh la aku pnye PPT sgt trok :I huhu, pasnih aku nak blaja btl2! taknak maen2 lagi ): menyesal la tak study time nak exam ary tuh.


                              CHANGE TO




Website | Full-size image ‹

You Might Also Like

3 ulasan

  1. kesimpulannye :
    blajar la betul2,jngn hampekan harapan ibu bape..
    (belajar lah sampai ke negeri cina)
    hahhaa

    BalasPadam
  2. dari komen petame sampai skunk nie ko asek ckp aq poyo je..ergghhhh!!!

    BalasPadam