3:34 PTG

ala, sedih btl. aku da tak tuition kat DELTA lagi. skrg nih mak aku cume amik tuition on9 je, SCORE-A. huhu. maybe sebab parents aku da tak pecaye kat aku lagi kut ): hehe byase la. aku nie kan da slalu sgt ponteng tuition and bla pegy dating. sengal gila. maybe da kantoi kut. haha, agaknye la kan. yela, malas la jugak aku asik kene pegy tuition je. pegy aku tak kesah, tp nak kene blaja tuh yang aku lemah sikit. agak malas la jugak. hehe. tp kan skrg nih lagi la tak bestt klw kene tuition dr rumah + malas sgtsgt. da la parents bole pantau kan klw dr rumah. ish, bosan btl. kenape la ade tuition on9 nih =,= da ar, 2 je kut aku nak story. thanks sebab bace ;D

You Might Also Like

0 ulasan