I Miss You Too (:

3:15 PTG



tadi kat schl budak blakang aku pngl "nad,,nad" so aku pandang la. then dia geleng. aku pandang la depan balik, cm takde pape jadi. tetibe dia cakap "aku rindu la kat ko". aku bia jela sebab sakit tekak td, takde mood sgt. sorry ): pastuh time balik dia cakap la depandepan aku, aku "rindu lah kat ko". aku senyum jela kan ;D

 Intan Farhana :
aku pun rindu lah kat ko lah.
da lame tak borak dgn ko.
kua dgn ko lagi la kan.
BUDAK KECIK (:




You Might Also Like

0 ulasan