Its over

2:17 PTG

First day
Exam bm, agama, sejarah and math. agaklah ade yg susah sebab ade yang tak bace. hee. ade plak yg bace then lupa. plg byk yg tgok skali imbas je (: haha. nak buat cmne kan, memg salah saya. tp math bole la. boleh la kut kan :P hehe, tak brani nak cakap lebih laa.

Second day
Exam bi, chemistry , biology and pj. bi tak cukup masa lah nak buat. ttbe tinggal brape minit je. huhu. chemistry and bio pla nmpak cm senang tapi =.= hanya saya je yg tahu prsaan time jwb tuh.

Third day
Exam + math, sivik and physic. careless careless careless. byk sgtsgt. blom lagi cmpur yg taktahu. makin la byk kan kan. time study uh rase cm da takde benda nak bace lagi [poyonye] tapi bila jawab cam da terkupe balik. haha. takleh nak buat ape lah kan. tapi seivik senang kut. haha, boleh la cite.

Fourth day
Exam seni. yg nie no comment lah. sebab belum exam lagi, ni paper esok. harap bole la jwb ;D


terima kasih kepada sesiapa yang derma kertas OMR kepada saya. saya takde langsung kertas tu. tiap kali exam saya minta orang. thanks alot okay !

You Might Also Like

3 ulasan