Orianthi ;D

3:51 PTG

                        tadi aku ade bace paper KOSMO, and ade la pasal sorang artis nih, orianthi. dia ade buad konsert 4 ogos nih kat kl. aku bace la cite pasal dia nih sebab nmpk cm menarik kan. yela, dia kan rapat dgn MJ dulu. pas abis bace sal dia nih, aku prasan la ade 1 contest sal dia. senang je, post lalu email takyah nak guna surat ke ape. yela, da moden kan. haha. senang kut soalan dia. hadiah dia pun boleh la tahan. so klw korang nak masuk, pegy la beli paper KOSMO hari nie pnye ye ;D

You Might Also Like

0 ulasan