Tasya syuhadah ;D

6:22 PTG

nih adek angkat aku, TASYA SYUHADAH ;D aku syg dia sgtsgt. haha. aku knal dia tahun lepas. time tuh dia nangis ade la sebab 1 bnde nih. and aku rase kesian plak kat dia. so aku pujuk la dia kan, wlaupun aku bkn knal dia sgt. yg aku tau name dia tasya, tuh je. aku pujuk pnye pujuk dia bkan nak stop nangis. makin tmbah nangis ade la. aku da taktau nak buad ape. yela, aku ni pun bkan pndai sgt nak pujuk2 org nih kan. so aku pun mintak la tolong sorg mbe dia nih, WANI soh pujuk die. tp tak gak oke2. so lame2 malas la jugak aku kan. so aku tinggal jela die. taktau la abis nangis cmne. tak pena plak aku tnye kat dia :P

and tahun nih aku ade la tgok2 profile budak kat myspace. tibe aku tgok sorg budak nih comell la pulak. haha. budak schl aku kan. rupe2nye nih profile tasya, aku pun taktau la sejak bile plak dia ade kat fren aku. so dgn tak malunye aku peg la coment dia. aku tnye 'ko nih cute gak eh', then dia ckap la 'hehe, tengs'. pastuh aku tros tnye 'nak tak jd adek agkat aku', die kate'bole'. haha. so start dr situ la ktrg jd adek bradek agkat ;D tp yg pntg aku memg sayang dia la. haha.

kepada tasya : akak sayang adek lah :]

You Might Also Like

7 ulasan

  1. huh! ungkit kisah lme ye! lawk jea,
    huhuhu kte nk akak taw kte syg akak gak!!

    BalasPadam
  2. haha, jgn risau. kte tak ckp pun ape sebab tasya nangis :P

    BalasPadam
  3. kesimpulannye..:
    sayangilah adeq angkat sementare dye maseh berade disisi kite..huhuhu..

    BalasPadam
  4. ye laaaa..btol pe..da jadi cm aq nnt..sedeyh je :(..hahahahahahah...

    BalasPadam