Membazir betul

3:14 PTG

017******* and 012*******


Num phone aku da kena block sebab asik salah num PIN je. then kena la masukkan num PUK plak kan. skali num PUK nye plak aku takde, err, nak buat cmne. lastlast tukar jela num. 

Ptg tu beli num baru, tp bukan youth club. sebab youth club da tak jual lagi skrg. so balik tu terus la aku tukar jadi youth club dgn bayar rm8. 

Esoknya chatchat dgn abg agkat kat fb, gtw dia aku da tukar num. lepas tuh, dia bagi aku punye num PUK. betul plak. mane tah dia dapat. eyy, geram betul. da membazir da.

*so skrg aku pakai 2num okay

You Might Also Like

0 ulasan