Cinta Kirana

8:02 PTG

Ohh akhirnya habis juga cerita nih
Tak silap aku ada lah jugak dalam 93 episod , astro RIA
Setia gila aku layan cerita ni




Korang korang yang tak sempat tengok last episode tu ,
ending dia kirana kahwin juga dgn galang <3 hee


seronok seronok seronok :D


Sekarang dah start cerita baru 
Bukan Diriku :)

You Might Also Like

3 ulasan

  1. Tak dapat tengok ending citer kirana ni hu3 dan citer baru bukan diriku ni best jugak.

    BalasPadam
  2. tak suka nengok cite Indon. hehe..

    anda dh kena tag banyak utk join contest n ga. silalah join nnt..

    BalasPadam
  3. betul betul :) Bukan Diriku pun best . layan je~

    BalasPadam