Holiday !

3:51 PTG

Day 1


Takde perancangan yang tetap nak pergi mana . So naik je kereta and duduk dalam tu dari selangor sampai melaka -.- sakit belakang ouh . Sampai melaka cari tempat best best cam takde je . Haduii , so patah balik sampai Port Dickson . Ingat nak stay kat Tiara Beach Resort , tapi full . Tu la , sape suruh tak rancang awal awal and booking kan . Last last stay area Telok Kemang je :) Check in dalam kol 3 and terus mandi kat swimming pool situ :))















Mandi sampai petang and pergi makan waktu malam tuu






Day 2

Nak pergi teman mereka mereka mandi kat pantai plakk :)
Yang pasti aku tak mandi , tambah gelap plak kang


Aku memang selalu siap awal and tunggu yang lain -.-


Tunggu diorang mandi , aku okayy je


Parents :)





Dah siap diorang mandi de

Pergi sini pulakk



PD Ostrich


Kambing =.='



Musim gugur bulu  ^_^



No word can describe this !




FINISH !



Petang tuh diorang mandi swimming pool lagi -.-
Bosan tengok

Dah pandai :)


Day 3

Breakfast di satu kedai
Sumpah roti canai dia sedapp gila


er =.='



Then , pergi go kart pula <3






ITS TOTALLY EXCITING !


I deserve to get the 1st place , really




Otw balik tuh singgah Bangi pla :)

CK Rahim 




Then , sini pulakk

AEON Mahkota Cheras


Santa gave this !



HOME !

^_^

^_^

^_^


And this

=.='


Note : Miss my blog 

You Might Also Like

6 ulasan

  1. yang kambing tu race jugak ke??hueh3...

    BalasPadam
  2. ridhuan : HAHAHA gempak gila kalau race juga

    roxy : hee , dah nak habis cuti pun

    BalasPadam
  3. bestnya g bercuti..
    btw nk gtao 1st time singgah cni :))

    BalasPadam
  4. kasim : thank you bro

    syaza : hee thanks :) lain kali datang lagi yea

    BalasPadam