Lisa Arissa !

10:03 PTG


Lisa Arissa :) hee , nama je pun da sedap kan


Act , first time aku datang blog dia sebab blogwalking blogwalking blogwalking and termasuk plak kat blog dia . Sumpah menarik ! Tengok header je da lawa gila . Segan pulak aku nak join kan . Hee . So aku pun just tinggal jejak kat cbox and pergi . But then , dia pula tinggal jejak kat cbox aku ajak join segmen nie . Hehe , so takde la segan sgt nak join kan ?


Nama pun Jom Berkenalan Para Bloggers kan , aku pun tak kenal sgt Lisa nie . Hehe sorry , baru je semalam (6 december 2010)  jumpe blog Lisa . Yang pasti blog dia ada banyak tips and tutorial yang bagus bagus . Plus kalau korang tinggal jejak kat cbox dia , confirm dia akan jejak balik . Confirm ! Dia tak sombong pun




ha kan , lawa kan .. tu la aku da cakap :) she is 6teen


aku tag
keyna
cik mas
alienelliz
fish
fatin

Okay Lisa sampai sini jea :) thanks ya~






p/s : ni entry ke-100 :)) hihi 

You Might Also Like

8 ulasan

  1. dia mmg cantik..ell nak ngurat tp x dpt..hahah =P

    BalasPadam
  2. kihkih . nad tak try lagi nie . hehe :P

    BalasPadam
  3. nad: ok nanti lisa annouce kehh!

    el: hamboihhhh, ngorat ye tak?

    BalasPadam
  4. fatin : betul betul ;)

    lisa : alright

    BalasPadam
  5. wahhhh baru 16..
    cantik nya..
    matured la muka dia taw..

    BalasPadam
  6. haha yea :) memang matured . terkejut juga masa mula mula tau

    BalasPadam