Superstar blogger

10:15 PG


nad dapat award nie dari mys :)
wah bangganye , ada macam superstar ke ? hee

oke oke nie dia :

Q1; Sila jelaskan kenapa anda suka berblogging?
sebab hehe . mula mula tu suke suke je buat blog . sebelum nie jadi silent reader je kat blog orang lain . then lama lama bila dah faham sikit pasal blog nie , seronok la . pastu bila follower naik , lagilah bertambah semangat kan ? hee , lagipun kawan kawan blogger saya nie semua baik baik :) serious , selalu bagi nasihat and tegur salah saya 


Q2: Apa motif anda nak tarik follower? Anda superstar ke?
superstar ? HAHAHA . bukan bukan . kalau superstar dah tak payah tarik follower , diorang datang sendiri . motif saya ni , entah laa . rase seronok pulak tengok orang lain punye sampai beribu ribu . teringin jugak nak rasa seronok camtu . terima kasih ye semua yang follow saya :D


Q3; Cerita sikit perangai anda?
perangai ? aduhh , taktahu la nak cakap camne . awak awak tentukan la sendiri perangai saya ye ? pendapat tiap orang lain lain kan . tapi yang penting tak sombong la =.='


Q4:Best tak dapat award? Exited maybe?
excited gila gila ! serious . ni online terus buat award nie taw . selalu tu ada la juga tangguh tangguh sikit , hee . thanks ya mys tag nad <3 suke suke suke


Q5: Pernah tak terfikir nak masuk magazine aka me-war-warkan blog anda? Mengapa?
haha suka soalan nie . pernah sangat terfikir camtu taw . HAHAHA . sebab saya pernah baca tu salah satu cara yang bagus sgt nak famouskan lagi blog kita . tak kisah la kalau link blog kita tu kecik gila kat page magazine tp mesti puas . hehe . taktau la bila agaknya blog nie akan ada kat magazine , hahaha 


Q6:Sila Tag lima blogger untuk menerima award ini.
siapa siapa yang lawat blog saya dialu-alukan ambil award nie ya~ dan sila tinggalkan comment :) heehttp://mynemie.blogspot.com/

You Might Also Like

0 ulasan