PEMENANG FRIENDS GIVEAWAY

3:50 PTG

Firstly nak mintak maaf sebab tak dapat on time hari rabu
Pagi- sekolah
Petang- aktiviti koko
Malam- tuition
Sorry sgt ..


Okay ,
Macam yang saya cakap , pemenang dipilih secara manual sahaja :D
Ni cara cara pemilihannya ye 



Eh sebelum tu , disebabkan penyertaan giveaway ini agak menggalakkan 
So saya tambah lagi 3orang sebagai pemenang saguhati :))

Tulis semua no penyertaan untuk anda


Masukkan ke dalam sampul :)


*


*


*


JENG JENG JENG 


*



Pemenang topup RM5 setiap seorang :
13 - shasha
33 - azuin


Pemenang saguhati  [bookmark and something*]
98 - izan
42 - izyan


Tahniah tahniah tahniah ~
Pemenang topup : Email saya di wana.pelangi@yahoo.com . Sertakan url entry Friends Giveaway , nama dan no telefon

Pemenang saguhatiEmail saya di wana.pelangi@yahoo.com . Sertakan url entry Friends Giveaway , nama dan alamat


Atau bagi je detail Di inbox fb Nadratul Syazwana



*kepada peserta lain terima kasih banyak banyak kerana melibatkan diri . Insya-allah next time saya akan buat ga lagi*

You Might Also Like

11 ulasan