Welcome Back School Life~

5:08 PTG

Atau title yang lebih sesuai
"Welcome Back To Tension Life" -.-

Hehe yes :D saya masih sekolah lagii 


And hari nie baru hari kedua sekolah ,
tapi dah macam macam kerja kena buat :L
MALASS


Pagi tadi arin dah pun pergi ikbn Dusun Tua tu :'(
Hehe , tadi semalam petang dia dah datang rumah dulu
Hee, terima kasih taw :P

Dia bagi ini , ini dan ini :D


 
 

Er, taktahu nak cakap apa
Sedih gila kut dia nak pergi walaupun tak jauh mana
Tapi tetap best dapat menda menda nie :P


Sayang , ILOVEYOU !




Pstt : Geramnye .. Saya menang ticket ke Waterpark Bukit Merah Laketown tapi lambat hantar nama sebab semalam tak on . So dah pun ditolak !

You Might Also Like

2 ulasan