SAYA PON BLOGGER JUGA ! SAYA BANGGA !!

11:27 PG

*sorry , I do PRINT SCREEN to take this banner*


Yea , sebenarnya dah banyak kali nampak Segmen Ben Ashaari nie 
Tapi Nad tertarik pulak nak join segmen kali nie :)


Kerjaya / pelajar .. IPT mana ?
Of course pelajar :) Bukan di IPT la , baru sekolah menengah . Di SMK Telok Panlima Garang , hee


Usia blog anda
Usia . Hurm , saya start berblogging June 2010 . So kirenya dah masuk 8bulan saya berblogging :) Yea , baru setahun jagung and banyak lagi yang perlu saya belajar


Tujuan utama anda berblog
Minat :D Yeah , haha . Tak tahu lahh sejak bila minat dgn blogging nih . Tapi saya cuma nak share apa yang saya tahu and alami kepada semua


Sumber insiprasi anda
Hrra - Disebabkan tertarik dgn blog dia lah , wujudnya blog saya nie
Redmummy - Jumlah wang yang tak terkira turut menjadi sumber inspirasi
Hanis Zalikha - Kagum dgn cara dia manage blog sebagai seorang pelajar and model

And banyak lagii , tak dapat nak disenaraikan


Blog yang senantiasa dalam kepala anda
Mestilah blog SAYA , hehehe


Jika anda terpilih untuk berada dalam sesebuah majalah , siapakah blogger yang akan anda beritahu dahulu mengenainya
Huhu , mungkin disebabkan nervous , saya akan mention saja siapa siapa yang ada dalam kepala saya , hee :D Confirm lahh time tuh excited gilak sampai blank semua . Tapi pastinye blogger blogger hebat yang akan saya beritahu  


Isu paling best pernah anda ceritakan dalam blog anda .. jika ada ..
urm , urm , urm . Hehe taktahu lahh . Tapi paling banyak feedback entry saya broke up dgn bf . Blogger lain banyak bagi nasihat ^_^ Thanks ya~


Isu paling teruk anda dikritik dalam penulisan anda .. Ceritakan bagaimana anda menanganinya , jika ada ..
Alhamdulillah tiada lagi setakat ini


Jika anda sudah dikenali di dalam dunia blog, bagaimanakah caranya anda  membantu blogger blogger baru ?
Sya akan memberi kata kata semangat supaya tidak berhenti berblogging . Tahap permulaan adalah tahap yang paling sukar sebab blog kita belum dikenali . And maybe juga kalau saya sudah expert , saya buat tutorial untuk membantu blogger blogger baru 


Pesanan buat blogger blogger baru ...
Go on with what you are doing now :)


Note : We do what we want right ?

You Might Also Like

5 ulasan

  1. kita blogger budak sekolah!
    kekeke

    BalasPadam
  2. nak join jugak la kalo cam nie...

    Jom baca dan komen post terbaru Blur Pelancaran Live Blog

    BalasPadam
  3. bagus la adik nie..akak hmpir putus asa.tapi bile bace post ni bersemangat balik..hurm..

    BalasPadam
  4. She : Yeah ! HAHA

    Blur : Jom jom join ;)

    Hoya : wow , teruskan lah dengan apa yg awak minat ok :) Jangan peduli sgt apa org kata . And , jangan putus asa taw !

    BalasPadam