Ciri ciri lelaki idaman

4:23 PTG

Wah wah wah, hahha. Macam mana pulak la boleh terselit entry camni dalam blog aku ye. Hehe. Sebenarnye dalam minggu nie je, dah dua cikgu kat sekolah tu tanya ciri ciri lelaki / perempuan idaman kitorang. So, memang bermacam macam jenis jawapan arh yang kami dapat. Lagi lagi class kitorang ada Melayu India Cina. Macam macam taste ada :D


Bagi perempuan, kebanyakannye nak yang :
Lebih tinggi daripada mereka
Handsome
Tidak merokok
Bertanggungjawab
Jujur
Ikhlas
Pandai amik hati parents
Tak panas baran
Memiliki mata yang cantik


Bagi lelaki pulak, kebanyakannye nak yang :
Cantik
Comel
Sopan santun
Manja
Pandai
Bertudung (Islam)
Putih 


HAHAHHHA, memang macam macam taste ada hari tu. Ada juga yang nak perempuan yang pandai masak, rajin, selalu dapat teman mereka dll. Apapepun, memang semua kehendak kita mahukan yang hampir perfect. Tapi belum tentu kita akan dapat exactly seperti yang kita idamkan. So, belajar terima pasangan kita seadanaya kerana diri kita pun taklah sesempurna mana.


Jom tengok apa aku jawab time cikgu tu suruh tulis ciri ciri lelaki idaman aku. Tapi sikit jela, dia tak bagi tulis banyak banyak

Hehehe, baru sikit nie :P

You Might Also Like

5 ulasan

  1. nk tambah lagi satu kat list tu...

    -xcepat jeles..huhu..

    BalasPadam
  2. Pehh~ kalau cik Yana lagi panjang list tu. Hahaha~

    BalasPadam
  3. wah..kalau saya 1 je yg tak boleh lagi..pandai masak..lepas sy belajar kire boleh la kan?huu

    BalasPadam
  4. waaaa
    bnyak tue..
    mmg saya x layak dh:(

    BalasPadam
  5. hu3...
    list acan pown pjag jgak..
    yg pntig acan nk dye ley telan apew jew..
    hahaha..sebb acan x pndai mask!!
    hu3..

    BalasPadam