Comment with Kak Ika

9:50 PG

Hee, saje amik pic dia yang pakai baju kurung*




Okayy, kakak nie saya kenal time main futsal kat Banting tahun lepass. Kire dia lah yang organise benda nih, dari Masterskill. Grr, geram, sebab dia LAWA SGTSGT. Nampak tu? Lawa sgt tau tak. Then second time, dia datang sekolah saya untuk amende tah pasal kerjaya kerjaya. Memang 'cam' gila arh muka dia. Then kena isi isi borang apa, saya bagi sekali num saya kat kakak tu. Nak suruh dia contact :P Nasib baik malam tu dia contact, hehe




Jom jom layan comment saya dgn dia : 


Jelas kan?


Haha, segan ah. Kakak yang dah 20tahun lebih boleh cakap nak tunggu saya kawin dulu? Huhu, macam lah saya nie akan kawin awal sgt. Kang kakak yang tua sgt kang kak oi. Takyah tunggu adik kawin dulu lah yea, hehe. And and, pasal calon tu.. Hehe, suke suke  



- Sape nak peluang menang iPhone4  jom singgah sini
- Sape nak connect to internet serendah rm38/month, jom usha usha  sini

You Might Also Like

2 ulasan

  1. jom gi kat blog Ash..ade surprise untuk anda ! ^_^

    BalasPadam
  2. jum ke blog saye. and kumen my entry. :)

    BalasPadam