Minggu ketiga : Cornetto

10:58 PG

Yay! Kejap je kan dah sampai minggu ke3 bagi CornettoLove. Seperti yang korang tahu, pertandingan bagi pertandingan nie boleh bida artis tersebut and korang boleh mintak tolong artis tersebut ekspresikan perasaan korang kat someone <3 Aww aww, hehe. So ape lagi, jom lah tengok siapa artis terpilih bagi minggu ke3




Yea, artis tersebut adalahhhh TOMOK!


Artis minggu pertama : Shila
Artis minggu kedua : Ana Raffali
Artis minggu ketiga : Tomok
Artis minggu keempat : ?


Okayyy, masih taktahu cara nak menyertai? Boleh rujuk entry Nad yang sebelum ini. Sila click CARA-CARA NAK MENYERTAI. Dan untuk sebarang maklumat lanjut, bolehlah berhubung terus dengan pihak mereka :) Cepat ramai ramai click Cornetto!

You Might Also Like

3 ulasan

  1. tomok tu kacak kan? geram saya. ngaaaa

    BalasPadam
  2. Ohhh~ gambar tunangku ada disini. Hahahaha~

    BalasPadam
  3. how's life ? nad-lifeisfun.blogspot.com admin found your blog via Google but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have found website which offer to dramatically increase traffic to your site http://xrumerservice.org they claim they managed to get close to 1000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my site. Hope this helps :) They offer most cost effective backlinks Take care. Jason

    BalasPadam