Serupa tapi tak sama :)

2:20 PTG

Serupa tapi tak sama :) Yess, aku nak buat entry untuk someone nie, hehe. Muke mereka hampir sama do bagi aku. Bagi aku la kan. Serious! Sorang blogger umur 23 tahun and sorang lagi junior school aku 15 tahun. Oke oke, dah jom layan gambar diorang. Korang tengok serupa ke tak okay











Okayyy done :) Saya selang selikan gambar mereka. Bermula dari atas, Nazirah Rahim and then Nur amirah Firdaus :) Lepas dah copy paste semua, baru aku sedar maybe senyuman diorang kut yang buat aku rasa diorang cam serupa. Hahah


Nak rambut cantik? Click sini
Load DIGI with more Freebies click SINI


You Might Also Like

3 ulasan

  1. wah yunk malunye cahaya hehe. neway tanx dear for make it an entry for me special gitew hehe.. lap u la hehe.. tp bila ditengok2 balek aah myb tntg snyuman kot same.. huhu ada aura snyum hehe.. tp mcm adek badek kan hehe.. cume die nmpk pth sikt mklmlah chy kan ireng sikt hehe.. tanx u ek yunk..terharu biru .. ;))

    BalasPadam
  2. wey bukan lebih sama ngan kak biha ke??

    BalasPadam
  3. yup..ingatkan orang sma tadi.. agak iras sebenarnya :P

    BalasPadam