Pelancaran Program Tuisyen Rakyat Selangor di SUK and Pemenang GA

9:02 PTG

Ok fine. Ini semua cerita lama weh. Ala bukan lama sangat pun, baru je cerita Ahad lepas. Tempat yg aku tuition uh ada majlis pelancaran dia kat SUK , Dewan Jubli Perak, Shah Alam. So, punye la excited sgt datang pagi pagi tuh, sekali gerak pukul 12 -.- Ok takpe, kami budak budak rajin pun dok la tuition jap kat sana :P Diulangi, sekejap sahaja ye. Lepas lepas tu , baru la gerak pergi sana.


Keadaan sebelum masuk dewan tu :

Aku sedar aku lebih gelap -____-

Ha! Ayat penceramah tu yang paling aku ingat! Gini :


Pakwe : Apa khabar sayang? :D
Makwe : Khabar baik bodoh!


Hahahahaha, paling takleh bla ar penceramah nie. TAPI, dia bukan nak ajar kita jadi kurang ajar cenggitu. Maksud dia, dia taknak la kita lalai dok layan orang yg kita sayang tu. And, dia suruh buat betul betul time SPM. Sebab kebanyakan orang yang duduk kat pentas tu semua orang pandai pandai belaka ye. Dari golongan Doktor dan Peguam :)








Result GA !
Maaf sebab terlalu lambat sangatsangatsangat dalam mengumumkan pemenang giveaway ini. 


-http://chinky-winky.blogspot.com/
-http://akuchentacamera.blogspot.com/
-http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/


Pemenang dipilih randomly oleh teman saya. Pemenang haruslah menghantar butir-butir diri yang berkaitan directly ke wana.pelangi@yahoo.com


Sekian.

You Might Also Like

5 ulasan

  1. hihihihi bgus jugak cara penceramah tu yeh... spm ke thun nie? gud luck..

    Salam Ziarah
    mey join "moment to be remember Giveaway" mima||
    http://rosmimarazak.blogspot.com/2011/04/hye-semua-okay-kali-nie-mima-pulak-nak.html

    BalasPadam
  2. nad x glap lah..
    hu3..
    btw..lme x dtg jengah nad..
    ngeee

    BalasPadam
  3. tak sngka ~;) hee thnk you
    dh snd detail ^^
    mgkn trmsuk kt spam :D

    BalasPadam
  4. Hahaha.. memang tak boleh blah cara dia cakap xD LOLz..

    BalasPadam