Karnival Kokorikulum :)

7:48 PG

Yay! Haha. First time aku libatkan diri dengan mende alah Hari Koko nie. Terus la join kawad sebab memang teringin dari form 1 tengok semua kawad je. Tapi nak buat camne kan, lepas 4tahun belajar asas kawad, baru tahun nie layak nak join :'( Tahun akhir pulak tu. Hehe, tapi kan dapat nombor1. HAHAHAHA. Best gila kut, lantak ah nak cakap aku batak ke apa ke, dah memang aku suka :D


Panass terikk


Yay juara! Nad- belakang, 3 dari kiri ;)




Then balik tu lepak rumah Ecah jap, mandi kat sana semua, salin salin baju. Nak pergi Jusco :) Then dalam kol 2.30 camtu gerak, sampai sana terus pergi Popular beli buku. Maklum la, Isnin nie nak exam Pertengahan Tahun dah. Lepastu lepastu, Pergi makan Pizza Hut. Baru malam tadi makan Domino's Pizza. Confirm ah tambah gemuk lepas nie. And yg bestnye dapat makan nie dgn BFF and Bf saya :D Hehhe


Er, perlu ke tengok aku makan sampai camtu?


HAHAHAHA! -.-


Hahah! Best best. Dah lama tak klua dengan korang camni. Walaupun sekejap je kan, tapi best la. Rugi Danish tak ikut :L Hehe okay dah, tu je nak cerita. Kbye, nak g tuition dah. Kalau rajin usha usha la link kat bawah nie ye :) Tak rugi pun.





All you've gotta do for this race is:


Step One - Bring friends to Join the Race! 
Step Two - Beat friends who's in the race! Come on, BFFs can wait! 
Step Three - WIN iPad 2, BB Bold 3, iPod Touch and a pair of movie passes!


Interested? Go to this lucky link and read more there.
You might be the lucky one :)

You Might Also Like

1 ulasan

  1. seronok nya join kawad kaki..dulu join jugak.best2..hehe singgah cnie conteng2 k

    BalasPadam