Balik kampung~~

1:07 PTG

Balik kampung ;) Yeah, haha. Dah nak habis cuti baru lah nak balik kg. Sebenarnye bosan pun kat kg tu -.- Okay dah, lepas aku habis kawad je terus gerak pergi balik kg, kat Meru je pun. Haha. Then otw tu adik aku ajak g makan kat Pizza Hut Setia Alam :) Time makanan tu nak sampai je, adik aku g cakap "Laa.. yang ni ke? Tak sedap betul" -.- Siot la adik aku nie. Dah la dia punye waiter nga turunkan roti time uh. Pizza tak sampai lagi. Sakai sakai sakai. Then nak makan tu, dia g cakap kat adik aku yg pmpn "Kakak Ila, cube Kakak Ila jilat dia punye kuning nie, sedappp" -.- once again, dah la dia punye suara tu high punye. Malu aku dibuatnye tahu


 Ha, nikmat sgt la tu kononnye


 First time aku try pizza nih, tuna dgn ketam. Sedap gak



Okay, dah sampai kg tuh memang aku bosan gila nak mamp. Lagi lagi sepupu aku semua takda, yg ada cume family aku je. So, aku pun dok tengok la apa yg ada kat rak buku acik aku. So dalam brape jam dapat la aku habiskan dua novel nie ;) Memang bestt gila jalan cerita dia!




Then hari Sabtu. Yay! Aku dah 9bulan dgn Arin :) Iloveyou b! Okay okay dah, kitorang nak celebrate birthday atok aku. Tapi biasa biasa jela kan


Baca doa ramai ramai ^^

Aku yg baju kuning hujung sana tu. Nampak tak?


*Proton Exora datang lagi! Jom terjahhh~ 

You Might Also Like

3 ulasan

  1. suke novel eng ae..bgus!
    epy family!!

    BalasPadam
  2. balik kampung, dapat berkumpul ramai3 memang sangat best kan?


    hehe.


    pernah try pizza ketam, yang tuna je belom lagi~


    :D

    BalasPadam