For SPM and PMR candidate :)

6:50 PTG

Hye awak awak yang dah nak amik exam tak lama lagi. Lagi lagi exam besar cam SPM and PMR. Eh? asal aku mention SPM dulu? Kan PMR coming first. Hahah, suke hati lah. Kan aku salah sorang SPM candidate tu :P Actually, budak SPM ada satu page yg boleh membantu mereka perbaiki kelemahan mereka dalam subject subject yg lemah, berinteraksi dengan calon calon SPM yang lain (bukan mengayat awek okay), and share maklumat kat situ. So, lets check this out




Boleh click sini kalau nak lihat






Second, calon PMR jangan risau :) Korang pun dibagi kemudahan jugak oh. So, jangan lepaskan peluang emas nie okay HAHAHAH. Jangan lupe terjah taw ;)




Cepat cepat click sini :) PMR dah makin dekat

You Might Also Like

4 ulasan

  1. haha ! thanks r wei bg information ! ahah
    komen on my post back oke ! :D

    BalasPadam
  2. Wah canggihnya skrg. Dolu2 masa SPM xda pun mcm ni huuuuu

    BalasPadam
  3. huhu , thnks ! naa share au !

    BalasPadam