17tahun 4hari ;)

3:59 PTG

Hahah. Okayy even birthday aku dah lama lepas, aku tetap nak cerita jugak. First aku nak berterima kasih la kat sesiapa yang wish. Sampai sanggup tunggu kol12 sebab nak jadi orang first. Aww, terharunye :'( Korang baik sgt. Padahal aku tak save pun number korang, tsk. Then, aku on fb semalam pun ramai yg wish, Aww, terima kasih la terima kasih. Sayang korang. Tapi kan, em. Aku sangat lah sedih sebab malam tuh jugak aku dah break dgn orang yang aku sayang.



Sekarang nie, dah takde lagi orang nak call pagi pagi kejutkan aku bangun tidur :( Msg tengahari lepas aku penat penat balik dari sekolah :( Lepastu dah takde lagi orang nak msg aku petang petang time bosan :( Dah takde lagi orang nak msg aku sebelum tido :( Takde lagi orang yg nak call aku tengahh tengah malam cume sebab nak tau aku dah tidur or belum :'( Dah takda lagi orang nak sayang aku :'( Hurm, even aku nampak cam redha je tapi sedih gila doe. Dah masuk hari ke4 aku break up dgn dia. Tapi aku still letak picture kami berdua jadi wallpaper phone aku. Aku sayang sgt kat dia, tapi kenapa dia suke buat kesalahan yg sama banyak kali? malam tadi dia call, tapi aku terjual mahal sikit pulak. Buat buat tak heran la konon, pastu sakit hati sendiri -.- 



Awak,
     awak ingat lagi tak time kite keluar yg awak nyanyi satu lagu kat saya tu? Ingat tak ingat tak? Seronok kan time tu. Tapi kenapa awak buat camni kat saya eh? Hm. Sekarang saya cume layan lagu nie je :'(





*Pesanan kepada yg sedang bercouple : Love is like heaven, but it can hurt like hell. 
*Check this out : You might win trip to Hong Kong and iPad 2

You Might Also Like

5 ulasan

  1. happy belated birthday nad :)

    BalasPadam
  2. dont be too upset. Allah lebih tahu apa yg terbaik untuk awak :)

    BalasPadam
  3. wowowo, happy belated birthday!

    BalasPadam
  4. hi nad..awk amik spm ke ths year?wish u gud luck dear...=)

    BalasPadam
  5. hi nad..awk amik spm ke ths year?wish u gud luck dear...=)

    BalasPadam