Kenduri aqiqah and cukur jambul

3:49 PTG

oo yeah! Sebenarnye cerita nie dah lama dah. Time hari Sabtu lepas, cuma takda masa sgt nak update blog nie :P hehe. Okayy, sebenarnye takda benda sgt pun cuma kenduri aqiqah and cukur jambul biasa biasa jea. So malas nak cerita banyak. Cuci jela mata korang dgn picture picture kat bawah nie HEHE



Dengan sepupu ;)



Er --" Pic tak clear sgt. Pelik

Zasss ----- Haha, laju kan diorang bila nak kutip gula gula and duittt

Haa, bawak elok elok





HAHA Baju oren muke tak puas hati dapat sikit je. HAHAHA sorry Faiz

Sambil sambil amik gambar sempat la jugak aku kutip sikit sikit :P Hehe, dapat 20sen -.- and 2biji gula gula. Haha. And lagi satu, aku sempat melantak 6cawan ice cream ;) Sedappppp gila


* Hey pengguna pengguna Opera Mini ;) Meh tengok tawaran hebat untuk korang! Cepat!

You Might Also Like

2 ulasan