Baru ingat nak stop blogging -.-

1:31 PTG

Nampak title kat atas? Okay, sebenarnye aku ingat nak stop blogging dah sebab trial SPM pun dah makin dekat kan. Dah takda masa nak main main, internet segala bagai. Tapi biasa lah, kadang dapat jugak online, memang macam macam website and blog aku bukak. Memang semangat gila tengok blog Hanis Zalikha, Fatin Liyana and Cute Mum. Memang aku minat gila baca blog nie semua. And tadi menggatal plak tangan aku nak bukak nuffnang, and nak tahu? 




Ha? Percaya tak? Aku dapat BE!


Heyy geramnye lahhh. Bayangkan dah setahun aku berblogging, time nak stop nie lah masuk pulak first BE. Even sikit tapi excited doe -.- Terus semangat aku nak update and cancel ah nak stop blogging, hee




Siapa free malam nie? Jangan lepaskan peluang ke XPLAY Event at Opera Sunway

You Might Also Like

4 ulasan

  1. haha pasni bole la belanja iqa.
    kan syg.? ;p

    BalasPadam
  2. kekeke. trial je pn kn.

    :p study 3

    BalasPadam
  3. Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally - taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.

    BalasPadam
  4. Hahaha.. masa dapat CPUV pertama hari tu memang senyum dari pagi sampai malam xD

    BalasPadam