2 BE sedang berlagu riang

2:12 PTG


Alhamdulillah, pada bulan yang mulia nie ada masuk 2 BE daripada Nuffnang :) Punye selama nie aku tunggu tunggu, rupenye time nie lah baru kau nak muncul ya. Tapi tulah, sila lihat amount dia yea. Sungguh sedikit bukan? :'( Apakan daya. Saya akan cuba sehabis mungkin untuk lebih active dan meng'up'kan lagi traffic di sini.





Persiapan raya.

Ketukan gendang bertalu-talu,
Mengejutkan semua hadirin yang ada,
Sudah 5 hari Ramadan berlalu,
Apa cerita persiapan raya anda?



Hee :P Okay, apa cerita eh raya korang? Baju kurung moden kebaya jubah kasut high heels shawl songkok sampin accessories segala dah prepare? HAHA. Berapa pasang? Colour apa? Besar kecik? Lawa tak? Hahaha -.- Annoying. Okayy, kalau semua tuh dah readyy, how about this? o.O




Haa, yang nie dah ready belum? Confirm mak korang yang uruskan :P Hehe


You Might Also Like

13 ulasan

  1. huhu , cepatnya buat persiapan :D


    oh yer , semua product samsung ke dpt freegv?

    BalasPadam
  2. oklah tu 20 sen... kome dlu 15sen jep, tu yg benti main nun...*padahal tak reti... hehe

    BalasPadam
  3. maaf kalau mata kita tersilap... mata kita sepet...38 sen, bkan 20sen.atoi

    BalasPadam
  4. haha !~ akak dah beli barang..adek kau mesti dah jugak en ? heheh !~ :)

    BalasPadam
  5. tuuu diaaa....persiapan dye..:)

    hehee....slmt hri rye(wish awl2...)
    hehhe

    BalasPadam
  6. peh,kaya la mcm ni.
    raya bagi duit raya oke ;p

    BalasPadam
  7. uittt. cepat nya siap semua persiapan dear. tapi bagus larh. tak ada larh nanti nak kelam kabut kan. ehemm :P

    btw salam ramadhan and happy fasting dear ^^

    BalasPadam
  8. saya baru beli lauk berbuka...baju raya belum lagi...:P

    BalasPadam
  9. saya baru beli lauk berbuka...baju raya belum lagi...:P

    BalasPadam
  10. Kenapa BE dia masuk berpasangan eh.. :/ Pelik..pelik..

    BalasPadam