Freedom! :D

11:33 PG

Hey guys! Lama kut tak online, update blog, blogwalking semua. Rinduuuuuu! Tapi apa boleh buat kan :'( Hee, tapi takpe, petang nie last paper Spm, Seni paper2. Lepasnie dah boleh blogging macam biasa. Ahhhh, banyaknya tertinggal cerita yg menarik, rindunya kat blogger blogger yg lain. Rasa macam tak percaya lah sy dah besar HAHAHA :p



ByeBye seragam sekolah :3

You Might Also Like

7 ulasan

  1. nampak sngt xsabar nak tinggalkn baju seragam tu ek...
    t dah x skolah bru la awk thu rindunyer ngn baju tu..trust me..hikhik

    BalasPadam
  2. rindunye nak pakai baju uniform sekolah . life kat sekolah lagi best dari life kat u taw huhu

    BalasPadam
  3. yeayy.. mudah mudahan dpt result yg boleh dibanggakan.. AMIN :D

    BalasPadam
  4. tahniah..dah hbs..tapi jgn lupo smbg lagi..ekekek

    BalasPadam
  5. tahniah.....jangan kahwin dulu...

    BalasPadam
  6. jgn tanggal.. nt rindu.. baik simpan n pkai smp msuk u nnt :P

    BalasPadam