Aktiviti hari cuti

6:16 PTG

                             Holiday Holiday :D Ahh tapi bila belum sampai masa fr family vacation, seriously bosan gila weh kat rumah nie. Taktahu nak buat apa. Hari hari yg dilalui bagaikan . . . No comment :p Okay so macam biasa lah bila hari cuti mesti ada banyak jemputan ke sana sini -.- Macam busy sgt je ayat tuh. I mean Kenduri Kawin. So itulah dia activity utk hari nie. Ikut family makan jerrr


Sorry the picture wasn't so clear :"(


And yg nie semalam punya cerita.
Aku dah selamat tengok Ombak Rindu :D Hehehhe. Thanks to Farzana yg ada utk teman aku tengok. Serious weh lepas Spm nie susah kut nak cari mbe ajak tengok movie. Semua busy nak kerja ; etc

You Might Also Like

2 ulasan

  1. nicee . 4 me cuti thun nie cuti yg pling mmbosankan :( hehe

    BalasPadam