Problem comes.

9:51 PTG

Hi Assalamualaikum :) Dah lama kan tak update blog niy. Saya minta maaf. Bukan busy, bukan tiada masa, bukan tidak mahu, bukan tiada idea, tp malas :p Ngehehe. Haritu kan, haritu la, 2minggu tu aku kerja :D haha 2minggu jer. Then berhenti nak sambung lesen, awal bulan Feb niy ada test jpj. Nak join! Harap lulus.



Okay Nad update pun cause ada benda nak cerita :( I dont know lah why kan.
Bila lelaki like pic kau banyak banyak kemain bangga, cakap mekasih siap nak belanje semua. Tp bila aku like something kat wall kau ada la dalam 5status camtuw. Kau kata aku cari masalah? Hmm. Aku like pun bukan saje saje. Aku like just drpd someone yg mungkin special sikit bg aku, Tu je. Aku just nak bg dia perasan aku baca that thing yg dia post.

Hmm, tak salah kan rasanye kalau aku nak like? Then kemain gelabah lg nak buat status



Aduhaii, bila masa la pulaknye mulut aku cam longkang? Pergi la tengok wall aku tu segala yg kau post. Rasanye aku jawab okay je pun? Takde nak kasar, menghina, menyakitkan hati weh. Then nak kata kata aku pulak. Lagi lagi nak suruh mbe aku add kau buat ape? Tade benda la. Kau tu yg kalau boleh semua friend aku kau nak add. Ex aku pun kau add kan? Haha lawak je.


Mulut siapa yg cam longkang niy? :p hoho. Satu je, tade masa aku nak ftf dgn kau :)



Dahla, please jangan nak puturbelit keadaan. Kau ingat dgn update status yg banyak tanda seru, yg konon cam aku niy maki maki kau, cam kau nie dianiaya, cam aku ni jahat sgt, yg tak berapa ramai org like tuw :p kau boleh letak kesalahan kat aku? sikit pun tak. Kau nie cume memalukan diri je nanti. Muke boleh tahan, bahasa alahaiiii no comment la weyh. Emosi pun hancussss.



P/s : Maaf, saya tiada masa nak cover cover nama dia or muka dia.

You Might Also Like

15 ulasan

  1. Dont worry, berani kerana benar , gelabah kerana salah. Maybe? Hehehe :D

    BalasPadam
  2. erk...

    haish..tak terkata oleh hatii..
    perempuan..tlongla jga adab..heee

    BalasPadam
  3. sabar je yunk..jgn lyn bangkai cm 2..mlt mcm tenok...:p

    BalasPadam
  4. erkkk =.="
    buat malu gurls jewp :(
    saba yer sis :)

    BalasPadam
  5. sabar k.. tak payah layan orang macam tuh.. hhuh.. macam tak mature pun ye gak..

    BalasPadam
  6. biase la tu, ade je yg x senang dgn pe yg kite ade, huhu...

    penah kena jugak, tapi lain sket. ni lelaki. kite tak layan chat dia, lepas tu bila kita buat status, dia condemn pulak dgn status dia. kelakar.

    BalasPadam
  7. dia datang bulan kot time tuu :)

    BalasPadam
  8. hish sedap tangan je dia menaip kan. sabarlah nad, org mcm tuh tak payah layan nnti melarat.

    BalasPadam
  9. haha budak tuh ko takyah nak layan sangat.. bajet hot kot.. kah3

    yang penting ko sabar banyakkan berdoa semoga ape y ko hadapi nih akan berakhir.. amin~

    BalasPadam
  10. ish2...budak2 skrg..xsopan lansung..heeee..xpyh layan la org cm 2..bzir mase..kah2

    BalasPadam
  11. x payah nk layan sgt org cmtu beb..
    buang masa u jer.. :))

    BalasPadam
  12. sabar jelah dengan org macam nie.
    lagi dilayan lagi teruk.

    tak suke betul bile bace kat home org buat status maki2 macam tuh. berdesing mulut membaca.

    BalasPadam
  13. mak aihhh. seram sejuk kejap baca komen dia. herm. tapela. abaikan. banyak lagi benda lain kita boleh buat.

    memang kena ada bertan-tan perasaan sabar la kalau berhadapan dengan orang macam nieh. buat tak tahu jah kan. kalau makin dilayan makin menjadi-jadi. ngeee.

    btw. jangan lupa senyum eventho hati tengah sakit. hekkk. senyum itu kan sedekah. ^___________^ have a blast dear! :P

    BalasPadam
  14. bhasa..adoi..biar je...klu dilyan sama ja dya gn kita..nad..^,^

    BalasPadam
  15. Assalam...


    besaalaa tue yunk..hati manusia..

    kita wat xtaw jer....

    klu layan org x betul..kita jd x betul sekali kn2..

    sabar yaa... be strong!!!!!!

    BalasPadam