Contoh simple header

6:40 PTG

Hi Assalamualaikum :) Hehe Nad dah pandai buat header sendiri kut. Sebelum niy pun memang lah pandai tp buruk je tengok, yang niy kira dah update sikit laa :p Hahah dgn blog blog tutorial yg semakin melambak sememangnya membantu sgtsgt. Nak harapkan Nad buat tuto memang tak la kan. Code pun ta pandai nak baca

Ehm, haa nie. Sebenarnya Nad ada jadi sponsor untuk beberapa GA or contest yg dibuat oleh blogger lain. Tapi tadela sponsor yg mewah mewah -.- just sponsor header jer. So, would you mind to come and take a look, commenting on some header I've created? Please?










P/s : Esok test jpj. Perghhhh, lebih cuak drpd time nak ambil SPM -.- Please pray fr me :') Thankyou

You Might Also Like

8 ulasan

  1. comel.. btw.. gud luck esk dear.. :)

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Yeap, memang simple simple je semuanye. Baru tau cane na buat -.-

      Padam
  3. sy ske yg ad dress hitam tu ( :

    BalasPadam
  4. good luck weh! aku tumpang nervous on your behalf eh

    BalasPadam