Movie : Don't Go Breaking My Heart

10:25 PTG


Siapa tengok cerita niy? Pehh serious sedih gila kut. Jujur time tengok rasa cam nak nangis jer :'( Lagi lagi time kura kura tu mati kan? Sedihnyeee.. :'( Even dah lama tengok cerita niy, tp Nad still lagi ingat full story cerita niy camne. S.e.d.i.h.


Kalau ikut pendapat Nad kan, memang patut pun dia pilih Daniel Woo. Sebabnye, Daniel tu dari awal kenal sampai lah dah 4tahun kenal still lagi setia kat Gao. Dia still simpan kura kura yg Gao bagi even hodoh semacam jer, hahah. And dia sanggup berubah daripada selekeh and jadi balik diri dia yg dulu. Jauh lebih awesome drpd Louis :)


Jauh nak dibandingkan dgn Louis Koo. Diaorg punya first meet pun cancel sebab Louis pergi jumpe dgn sorang pmpn mat saleh niy pulak. Lagipun Loius taboley nak kawal diri kalau nampak perempuan sexy sikit -.-"


You Might Also Like

0 ulasan