Perbezaan atau tidak?

9:57 PTG

Hi Assalamualaikum :) Untuk entry kali nie, Nad tak kisah pun nak tayang muke time dulu dulu even kelakar gila. Rasa cam segan pun ada, tp apakan daya. Haha itu tetap diri saya, maka haruslah diterima seadanya.


Dulu time sekolah rendah suka buat benda bodoh bodoh jer, yg terkadang memalukan diri sendiri tanpa disedari. Tika hari ini bila diimbas kembali "Ya Allah hai, malunyerrrr lah". Terasa macam ape je diri niy. 7, 8, 9, 10, 11, 12 UPSR. Haha time 12tahun juga lah kita kena buat i/c kan?


Naik sekolah menengah pula, PMR dan seterusnya SPM. Then habis sekolah :) Yay! Itulah diri saya sekarang. Tamat persekolahan-duduk rumah-ambil lesen. Agak boring :p Bila difikir fikir balik, eh dah besar jugak aku niy kan? Kan? Kan? Baik jawab ye, sebab memang kenyataan pun Hihi




So, lepas dah kauorg layan pic kat atas nih, ada beza ta? Beza 6tahun tu weyh, time 12tahun and 18tahun. Haha macam kelakar lah dua belas, macam kecik sgt -.- Lol. Tapi kalau ditanya budak 7tahun, gini lah jadinye


Saya : Idiq, muka dua niy ada beza tak?
Adik : Tak, sama je
Saya : Eyy tak la. Lain. Cuba teka ape yang lainnye?
Adik : Muka yang lain

Borak dgn budak darjah1 niy la jadinye, kejap sama kejap lain. Apapetah, mana yg dicakap betul ke salah pun tatau Haha.

You Might Also Like

3 ulasan

  1. muka doblas taun memang innocent. hihihi..

    ambik lesen ye.. gud luck yaww..^^,

    BalasPadam
  2. haha... untung la lau remain sma... XD

    BalasPadam
  3. Lol :))

    your adik sangat funny okay??

    hihi. by the way nk invite you to our shop. We are selling bags below RM 50. This is serious :) Do come

    http://thepuffyclouds.blogspot.com

    or find us on FB : The Puffy Clouds

    BalasPadam