Ribut melanda Woo

10:02 PTG

Petang tadi sedang aku sibuk melayan laptop niy untuk send picture ke satu contest tetibe guruh kemain. Kilat petir ape semua lah, sampaikan aku terpaksa off wi-fi. Rasa cam bengang jer, sebab baru on berape minutes. Then lepak lepak je kat dalam rumah, Ya Allah sejuknyeeeeee ;>
Sekali buka pintu -



Ampaian dah terbang sampai sana. Pokok gergasi muncul Hohoho


Cube kira berape batang pokok tumbang, bergegar ohh


Ibu : Yay! Pokok tu da tumbang. Ayam dah taboley lepak situ
After a few seconds : Ehh pokok bunga ibu bawah tuuuu :'(


Di sebalik pokok. Hahaha sumpah lawak
Adik aku duk kecoh kecoh panggil nak gtau ada moto terbang! HAHAHA


See, banyak kan buah dia? Sayang taw..


Buaian ape semua beralih posisi


Setelah matahari mulai muncul semula..
Cantik kan yang corak sunflower niy? Biasa lah, saya yg pilih Lol :p


First time lah rasanye saya melibatkan diri buat kerja-kerja kat luar rumah niy Hihi. Rasa macam seronok pulak ohh Excited ;>

You Might Also Like

16 ulasan

  1. dashatnya ribut.. sampai terbalik semua benda..

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Dino, kau kenakan orang lagi ganas. HAHAHA

      Padam
  3. alahai sabar ajerlah bila tenguk gambar bahana ribut kuat camni..teruk gak bila tenguk macam-macam terjadi

    BalasPadam
    Balasan
    1. First time jd camniy dah macam macam nak kena bersihkan. Takboleh bayangkan camne sabar orang yg tempat dia selalu banjir

      Padam
  4. dahsyat kot nad! kemain ributnya >.<

    BalasPadam
  5. Mantap infonya terimakasih sudah berbagi

    BalasPadam
  6. uuuu.. menakutkan..

    #moto trbang mencari tuan..haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha you make me laugh! Dia merajuk kut ta pernah dipakai

      Padam
  7. fuhhhh...kencangnya ribut...tu kalau main wau, mau patah habis..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ahha, wau jugak yg berade di fikiran yer

      Padam