V i n c c i .

2:05 PTG

Click the pic kalau nak melakukan kerja amal :)

Hari ini hari Selasa. Saya bangun jam 0930 a.m -.- Errr. Okay, ibu kejutkan and cakap nak keluar pergi Jusco. Dalam hati berkata "Ahhh, ni mesti trick nak suruh aku bangun niy Lol". Dengan gerak yg sangat malas pergi mandi. Then time nak gosok gigi tuh, tengok tengok ibu dgn ayah dah siap siap tunggu aku jer. Laaahhh Baru sedar rupanye memang serious nak keluar -.-"


Maka dengan tergesa gesa saya hanya mengambil 5minutes utk bersiap. So simple lah kan. Ahhh sgt cepat bagi seorang perempuan.

Setibanye di sana, ayah gave me some money "Dah pergi masuk dgn ibu sana, ayah nak tunggu basuh kereta". Dengan hati yg gembira melangkah masuk ke Jusco :D Serious terasa cam anak tunggal doe. Best gila! Hihi padahal adik berderet :3 Guess what I got?



Oh Dad, why are you so kind?
Im not gonna show you :p


P/s : Jom pergi Bukit Cahaya, Shah Alam?

You Might Also Like

28 ulasan

  1. if i'm not mistaken, purse..otherwise, bag..sebab mcm prnh tgk that colour yg sebijik coraknye kt vincci..hihi

    BalasPadam
  2. purse kn..wahh cantik..vincci 2

    BalasPadam
  3. wahhh, best nyew, huhuhu
    esok baru mahu gi shopping xD

    BalasPadam
  4. Sib baik vincci, kalo dihambiknya prada ke LV ke, fendi ke...baru betul2 anak tunggal...

    BalasPadam
  5. ee... bestla bapak u. happynya!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Miya, I pun tatau laa. Mood dia okay kut harituw

      Padam
  6. mesti purse kan?? haha

    sy slalu buat mcm tu kat adek2, ckp nak g jalan tp cuma nak bgn kan jer.. hahhah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hahaha Eva niyyy. Tula, sy pun selalu terkena, tu malas bangun :p

      Padam
  7. Balasan
    1. Hihi InsyaAllah akan datang dapat juga tengok ^^

      Padam
  8. besnye ayh bg wet utk soping :) hmmm mgkn purse xpon hanbeg, ehh nad pkai ke hanbeg?hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi baru nak belajar lah kak Ina. Haha agaknye lah

      Padam
  9. salam.... balas kunjungan..

    berkenaan contest tu, perkataan 'olah' merujuk kepada 'aplikasi' iaitu guna gambar yang disediakan untuk hasilkan sesuatu yg kreatif. terpulang kepada anda asalkan anda menggunakan gambar tersebut sebagai objek utama olahan anda dalam melukis.

    join ye!!!! terima kasih..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wasalam, thanks fr the feedback Alif. InsyaAllah sy try buat yg realistik punye

      Padam
  10. hye..thanks yer follow blog sy..hehe..erm, nnti amik yer banner di blog sy..huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. No problem :) Tp banner tuw malas lah -.- Hehe

      Padam
  11. Bag! Waahh.. Cantik gileee.. Nice colour!

    BalasPadam