2 jam di Cosmo World, Berjaya Times Square

12:00 PTG

Hi Assalamualaikum.


Semalam kan, hehe. Buat pertama kalinye Nad jejak kl dgn kawan. Dah lah kami cuma naik pengangkutan awam, dah tu gerak lambat pulak. Memang rush lah katsana. Tp tetap enjoy habissss and puassss, kan Dila? ;p


Firstly, bila sampai sana terus ke Secret Recipe untuk makan! Okay taknak cerita part buang masa jalan ke Pavilion dgn peluh peluh nye. Ini semua salah Adilah HAHAHA. Dah taknak cerita banyak, kita terus ke Cosmo World yea. Ini adalah kali ketiga Nad ke sini, walaupun  mahal sebab public holiday kitaorg tetap sanggup sebab dah tak tahan dengar bunyi roller coaster tu >.<



 

First  Tuuu, yang colour kuning tu. Tu game first yang kitaorg main. Memang dah target masuk masuk mesti terus main yang niy Haha. Memang best ohh :')



 

Second and Sixth Kitaorg main yang bulat kat bawah tu pulak. Duhh yang niy paling lawak, sangat kelakar okay. Kitaorg sedia tau yg tepi akan kena himpit so awal awal dah suruh dila duduk jauh jauh. Jangan berani dekat taw! Tapi apekan daya, pressure dr dalam kuat sesgt. Haha berape kali tah try nak ke tepi balik tetap tak boleh. Gelak je sepanjang main niy. Angin dia kuat sgt sampai sakit tengkuk nih.



 

Third  Time main dua game pertama tadi, ade 2orang budak lelaki yang 2 2 game dia duduk depan kitaorg. Untuk game ketiga niy pulak kitaorg akan duduk menghadap. Sekali si Dila pergi panggil budak 2orang tu duduk depan kitaorg. Dahla rupe rupenye game niy akan terbalik, duhhh taktau nak cerita camne. Yang penting game niy jangan berani berani ajak lelaki strangers duduk depan korang. Sebab buat segan je nanti! Hahah



 

Forth  Tiang yang tinggi tuh. Kinda boring :p But maybe kalau orang yang gayat naik, has to be fun kot  Hehe



 

Fifth  Yang niy -.-" Memule seram ar gak, jerit jerit semua. Last last haha dah cam takde pape pun. Tapi game niy dia lebih lama sikit berbanding game game yang lain tuw. Serious 




Disebabkan masa yang pack, kami hanya dapat main 6 games sahaja. Lepastu terus shopping sikit sikit dengan pantasnye. Sampai rumah dah malam kena marah :p yeay! haha Sorry ibu :) Siapa nak menang exclusive MAGNUM accessory?

You Might Also Like

5 ulasan

  1. waaa..enjoynye dia..best x roller coster kat situ? linda tak pernah try lagi main kat cosmo world tu, selalu dtg shopping je kat times..:)

    BalasPadam
  2. Amboi, bestnya :D Tak cuak ke ? Haha,

    BalasPadam
  3. Wow, bestnye. Teringin nak kesana lg. Dulu masa pergi saya tak naik pun roller coster.Takut.Hee :)

    BalasPadam
  4. Best tak?xpernah try lagi.huhu

    BalasPadam
  5. sronok nyer...roller coster tu gerun la...pirate ship pon sm...cm nk jatuh jantung..

    follower ke 1154

    BalasPadam