5 hadiah diterima 2012 -Siri 1

4:06 PTG

Hi Assalamualaikum.


Aku aktif join giveaway and contest nih lepas dah habis SPM. Yela, takde ape nak dibuat kat rumah ni kan. Cume aku belum ada kerajinan nak join offline contest yang menawarkan hadiah grand grand punya. Maybe one day kot. So, ini antara hadiah hadiah yang aku terima setakat niy. Bukan nak show off, just nak berterima kasih kepada bloggers yang organise semua nih. Thankyou so much! ;)





Menang sehelai t-shirt di blog Aein tajaan JCS 

Belum pernah dipakai hingga sekarang Hihik 





Menang fridge magnet handmade di blog Adyna 

Dapat je memang terus letak kat ref ;p
Kalau nak tempah boleh contact contact sis Edyna yer





Menang 2 helai shawl di blog teacher Azimah 

Colour hitam tu dah pernah pakai Hihi
Best taw, thanks teacher Azimah





Menang coin purse di blog Mama Qaisara 

Ini terhad taw. Untuk 5 pemenang sahaja ;o





Menang beauty product from OnlyBeauty 

Belum pakai lagi. Kalau nak req, click OnlyBeauty and reg okay



Jom lah kita sama sama aktif join GA and contest. Follow Nad di sana

You Might Also Like

28 ulasan

  1. congrats! mmg sis org yg bertuah..cantik shawl tu..ske tgk batu2 tu..

    done follow here

    vote YUMIDA dgn LIKE pic di bwh:

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=238801976214923&set=a.238801876214933.52078.175310005897454&type=3&theater

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe tu lerr. Ingat menang satu, rupenye 2 ;p

      Padam
  2. byknye hadiah..thniah yer..

    BalasPadam
  3. wow :)) best la sist ni sebab byk kali dapat. sy tak pernah join GA. hikhik. prnah dulu masa guna blog lama dan menang tapi sekarang tak lagi. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe sis join pun saje saje je.. Boring haa kat rumah ni dah 4bulan kot. Kalau ada masa join lah ga ga nih lagi hoho

      Padam
  4. tahniah
    org bertuah tu yg selalu memang :)

    BalasPadam
  5. untung die asyik menang...bg tips sikit :D

    BalasPadam
  6. byknye hadiah. hehe.. congrats ye.. =)

    BalasPadam
  7. awak tuu...anda dtag :D

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/segmen-kenangan-terindah-ketika-berblog.html

    BalasPadam
  8. wah..byknye dapathadiah..share2 la..hehe

    p/s : akn dtg msti muncul next BE ..selamat berblogging :D

    BalasPadam
  9. Tahniah...
    Memang Lucky Girl...

    BalasPadam
  10. waa...hebat la die... nak jugak.....huuu (mata berkaca2 mintak simpati) ;p

    BalasPadam
  11. amboi seronoknya dia... jeles pulak :P anyway congrats!

    BalasPadam
  12. untungla...hehehe..
    siswi xberuntung sgt la join contest nie..hahaha

    BalasPadam
  13. Wahhh seronoknya dpt byk2! Congrats yeah! :))

    BalasPadam
  14. baru pernah menang sekali, hehe

    BalasPadam
  15. wah..bestnye...banyak tul dak Nad ni menang hadiah..rezeki2 :)

    BalasPadam