Nak menang Photoshoots, Apple iPads or Health Voucher?

11:58 PG

Hebat tak hadiah hadiah di atas? Siapa nak? Sila angkat tangan zZz. Photoshoots tu bukan biasa punya taw, ini photoshoots dgn photographer terkenal Russel Wong Heheh. And hadiah hadiah dia pulak bukan untuk 3 pemenang je, tapi seperti ini :




Teruja tak? Kalau aku, cuma teruja tang iPad tu je. Maklumlah kita tak ada kan -.- Teringin utk memenangi nya? Senang je cara-caranya. First pergi ke laman web Great Eastern.


And then,
First, korang like page tu dulu.
Second, click JOIN OUR CONTEST yg colour merah tu



Submit penyertaan korang kat sini ye ;)



Setelah tu, boleh la memulakan sesi meng'vote' di photo masing masing



Haaa dah boleh menang! Kalau vote tinggi. So siapa yg hebat dalam mendapatkan vote tinggi tu bolehlah join. Nad buat entry niy utk menyebarkan je, saya sendiri pun tak join benda niy. Sebab! Saya tak bijak nak mendapatkan vote yg banyak :) Itu sahaja. Ngehe so sesiapa yg nak join or nak usha usha tu boleh la click link kat atas.


You Might Also Like

7 ulasan

  1. sana sinicontest bagi hadiah iPad. bestnya!! tp samala kita ni, Xreti nk merayu undi. huhu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Huhu tula, peluang dah banyak. Tp tak pernah jugak merasa iPad :p

      Padam
  2. hadoi.. part voting ni mmg lemah. haritu try sekali.. duk raih voting smapai lebam.. dpt 80++ jek. org lain seirbu lebih votingnya...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wow! haha susah kan, voting niy memang kena spend masa and usaha lebih sikit

      Padam
  3. Nice post...visiting here again. Smile!!!

    BalasPadam
  4. Gud luck Nad.Hehehe.Malas nak ikut contest ni.xpernah menang pun.hahahah

    BalasPadam
  5. Kita ada join ni, tapi takde rezeki lah..

    BalasPadam