Pemenang GA by Nadratul Syazwana

10:17 PG

Haa, Ehem ehem. Hahah tak sabar dah nak tau siapa pemenangnye? Hihi. Sorry ye lambat umumkan, walhal tarikh tutup 1st March haritu. Maklumlah first time guna random.org then na kena cabut nama top referrer lagi kan. Dah taknak cakap banyak mesti masing masing dah tak sabar menunggu result kan? Haa check kat bawah niyy




Baju tajaan Ieysa Alifah | Facebook



Edit blog tajaan Faeznur Fatihah Saad | Facebook  x2





Dompet wanita tajaan Mak Usu | Facebook



Keychain Sarawak tajaan Mak Usu | Facebook  x3







 Edit blogskin tajaan Meyra Ridzuan  x5











 Notebook tajaan Zulaikha | Facebook



 Simple header dr saya sendiri  x5











Semua pemenang boleh send kan details yg berkenaan seperti Nama, URL blog, Alamat, Number phone. Kalau menang edit blog tuw tayah la send alamat semua pulak. Yang berkenaan jela ye. Direct ke sponsor masing masing. Kalau tak dapat cari blog or fb mereka, just send kat Nad thru email wana.pelangi@yahoo.com or ke Facebook eh. Hihi ;>




Sekarang masanya utk kita ketahui pula siapa top referrer bagi giveaway ini. Setelah cabutan dibuat, saya sendiri telah mengutip kertas tersebut. Lalu membukanya. Lalu tertera lah nama kak Abazilah!

kak Abazilah - topup RM30


Sementara top referrer kedua, kak Zai - topup RM10


Akak boleh send number phone thru comment je k. Saya tak akan publish. Lebih senang rasanye kalau macamni kan? Nanti saya sendkan details ke sponsor  #Nur Diana Aziz 

You Might Also Like

15 ulasan

  1. dah emel...
    tahniah jugak utk semua pemenang..

    BalasPadam
  2. As-salam..

    Alhamdulillah rezeki dapat dompet.. syukurrrr..

    Kak Nida dah sent details, harap selamat diterima.. kalau belum nanti Nad check di spam ye :)

    fuf323@gmail.com

    terima kasih sekali lagi.

    BalasPadam
  3. tenkiu nad!!!
    buat header cantek2 tau...nak kaler pink n purple gelap blh??
    erkk..banyak plak yg saya minta...(maap2) =)

    BalasPadam
  4. selamat bagi yang menang. . .

    BalasPadam
  5. kite menang lahh . thanx awak !

    BalasPadam
  6. hee, sye mnang edit blog :) thax kk nad

    BalasPadam
  7. alhamdulillah :) nnti kita hntr detail . thanks anyway :)

    BalasPadam
  8. Wih keren kali ini banyak yang menang

    BalasPadam
  9. tahniah uk semue pemenang.. hihihi =.=

    BalasPadam
  10. sy dah hantar detail...

    karimahabdhamid@gmail.com

    kalu tak dpt bgtau ye..

    tqvm

    BalasPadam