Restoran Pulau Ketam Ikan Bakar

1:08 PTG

Hi Assalamualaikum.


Semalam result keluar kan? Ada bermacam macam reaksi. Sedih, gembira, kecewa, putus asa, dan tidak kurang juga yang tiada reaksi :o Pape pun, Nad cukup bersyukur sebab parents Nad dapat terima result Nad dengan seadanya, walaupun Nad tahu diaorg target lebih daripada tu.



Dah.. Taknak cerita pasal result k ;) Kita cerita pasal makan. Actually, ni kali kedua Nad dinner katsini. First time haritu satu family complete, kami pergi sama sama. Tapi kali ni, disebabkan 3 orang adik Nad kat asrama.. So kitaorg just pergi ber4. Parents, Nad and adik 7tahun.




Ini ikan pari. Aku pun tak sure ikan pari ni masak ape. Tapi rempah dia memang tip top. Walaupun cuma aku and ayah aku je yang makan ikan ni malam tadi, tapi kitaorg tetap boleh habiskan >.~





Ini macam biasa lah. Sotong salut dengan tepung. Biasa aku pergi tempat tempat lain sotong dia kecik kecik, tepung je yang terlalu banyak. Tapi kat sini memang isi sotong tu terbaik lah untuk kita.





Ini pepahat. Ini baru first time ibu aku order. Aku pun sebenarnye tak rasa pepahat ni, tak pernah rasa pun. So.. no comment.





Menurut aku, lebih berbaloi makan makanan yang mengenyangkan camni. Rather than, kau pergi makan ice cream or yogurt yang mencecah beratus ratus. Then tak kenyang? Aku taknak la cakap brand, nanti kena saman pulak. Mati aku nak bayar. Ni pun pendapat aku laa :B



Lokasi : Bukit Tinggi, Klang

You Might Also Like

17 ulasan

  1. =.=. okayy saya laparr cdahhh sekarang nii hahaha

    BalasPadam
  2. nyammii ..
    jadi lapar saya ..:)

    BalasPadam
  3. lapar plak dahhhhh.. hehe

    BalasPadam
  4. oo balik makan dari sini la terjah blog akak ? kuikui

    BalasPadam
  5. btul tue.
    mkn la makanan yg mengenyangkn even mahal drpd makan makanan mahal2 tapi xkenyang.

    BalasPadam
  6. ok . fine . terliur . hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jangan sampai terjatuh taw air liur tuw LOL

      Padam
  7. ok..mmg saja nk wat kite tliur kn..:P
    dik, nk sotong celup tepung tuu...aisshh nmpk sedap benor~ ^^

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehe yang tu memang best! Rangup meyhh

      Padam
  8. congrates sis dgn ape2 result yg sis dapat. :)
    thn ni nak ambik spm, tlg doa2 kan ea. hihi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee mekasih Ika :) Do your best Ika!~ Jangan leka

      Padam
  9. Terlambat untuk komen -_- . Hahaa . Pepahat sedap :P . Rasa macam kupang . Tapi pepahat lagi sedap . Wooo ~ Ikan bakar ? Mengidam dah -_- . HAHAA

    BalasPadam