[MOVIE] Jangan Pandang Pandang

1:57 PTG

Hi Assalamualaikum.


Siapa perasan semalam aku tak blogwalking, takda post post kat group fb, takda update entry? takde sape yang perasan -.- Haa, semalam g tengok cerita Jangan Pandang Pandang dgn mbe. Tau dah cerita tu dah lama.. tp kan, even nak dekat 2minggu tayangan still full lagi kut panggung tu. Ke sebab semalam public holiday? Siapa yang tak tengok lagi boleh baca Sinopsis katsini.


TRAILER

                                     


Untuk awak, awak. Ehh jangan perasan lah. Engkau tu yang semalam belanje movie, belanje popcorn >.< Mekasih banyak banyak hahaha. Terasa macam "Eh, betul ke semalam kite keluar?" lol

You Might Also Like

14 ulasan

  1. Balasan
    1. Qila :D you tengok lah dengan wolf, hehe

      Padam
    2. Wolf? Wolf kuranglah cerita melayu ni -.-

      Padam
  2. untung laa keluar tngok wayang :))

    BalasPadam
    Balasan
    1. terime kasih untuk?sbb komen ke?hahah

      Padam
  3. hahaha tengok dia punyer trailer macam best an dfunny je. nak tgk jugak nii

    BalasPadam
  4. hai
    amboi untunglah g tengok movie
    lama tak g tengok wayang , kesian eden -.-

    BalasPadam
  5. Apeach perasan.hahah.Jom join contest kita.:P

    BalasPadam
  6. Ehem, keluar dengan siapa ha ? :p

    BalasPadam
  7. hikhik.. haaa.. keluar dgn spe eh??huhuu..

    #best tak cite uh?

    BalasPadam