Semakan panggilan temuduga untuk lepasan SPM 2011 dan setaraf

10:32 PTG

Hi Assalamualaikum.

Batch 94's, siapa batch 94's. Jangan ketinggalan untuk menyemak semakan panggilan temuduga yang korang dah apply haritu. Penat je pening pening kepala fikir nak amik course ape then terlepas pandang pulak nak check dapat ke tak yer. Jom tengok aku punye haha

Boleh ke #Panduan Selepas SPM terus



1- UTM. Okay ini memang saje gedik gedik nak check. Padahal tak apply pun course senibina. Alaa nak confirmkan je kan, mana tau tetibe terselit ke nama kat situ Haa



2-UitM. Yang ini pun sama je. Semua course yang aku mintak kat UiTM takda interview interview. Kalau dapat, dapatlah. Kalau tak.. nak buat camne kan :'/



3- UPSI. Ada apply course xxxxx. Tapi yang untuk interview nih just course music jer. Boleh check mulai esok ye..



4- UPNM. Haaa yang ini lagi lah memang confirm takda apply. Tapi tetap nak check jugak hehehe. Ni jawab diaaa



5- Politeknik. Yang ni pun takde apply rasanye, entahla tak sure


Sedihnye tengok semua takdapat :( hehe interview je pun. Lagipun course course yang ank apply semua memang takde nak kena pergi interview. Apelah haha. Ni siapa yang minat nak  pergi College SEGI? Aku memang tak ah. Boleh terus ke http://upu.mohe.gov.my/ untuk maklumat lanjut


You Might Also Like

10 ulasan

  1. nice info,tq,nanti ada information share eh ^^

    BalasPadam
  2. dulu sis apply uitm je haha

    nasib baik dapat :D

    BalasPadam
  3. blajar2,jngn tak blajar,,thanks inform :)

    BalasPadam
  4. releks la, baru result interview.. :)

    BalasPadam
  5. sambung belajar selagi ada peluang.. jangan lepaskan...

    BalasPadam
  6. kos senibina tu under department apa?
    mana la taw junior akak ker..huhu..senang sket nak ragging..

    "Ain Dzaya | Tips penting bodek godek pensyarah.hik.hik..".

    BalasPadam
  7. so adik smbung belajar mne skrang?

    BalasPadam