Win a trip to London for the London 2012 Olympic Games!

10:30 PTG

Hi Assalamualaikum.

Jangan risau. Title je bi, entry maintain bahasa melayu lagi. Trip ke London untuk London Olympic Games, siapa yang rasa teringin, terasa cam nak pergi? Haha kalau free camtu je siapa yang taknak kan. So, siapa yang rasa dia ada ciri-ciri kat bawah ni, anda ada peluang yang sangat cerah.



Ini Kota London yang sangat memukau :B








Cara untuk menyertai - 
*Buat satu video pendek 'Kenapa anda layak ke London', sependek 30 saat sahaja.
*Kemudian, hantar ke ENTER NOW

Tarikh tutup pada 29 April ini
Rasa nak join or usha usha, click je ENTER NOW okay?



You Might Also Like

18 ulasan

  1. semua ciri2 tu saya takde :(

    BalasPadam
  2. Pandainya promote.no wonderla dpt bnyk duit dari nuffnang n churp2.:P

    BalasPadam
  3. hehe! ape lagi nad. masuk lah juin contest nie!

    BalasPadam
  4. yeay!! bestnye kalau syarat-syarat di atas xde.. memang syieda nak g la.. hihi -.-

    * saya xconfident! hukhuk.. @_@ goodluck dear..

    BalasPadam
  5. jom pi london beramai-ramai, hehe

    BalasPadam
  6. hikhik.. nk pegi tnggu org belanja ja..
    lau dgn bnda nie.cm xyakin..hahaha

    BalasPadam
  7. bestnyer kalau dapat ke sana

    BalasPadam
  8. Hai Nad. Nad ditag dalam giveaway ni.^^

    http://alhafiez.com/first-anniversary-blog-birthday-giveaway/

    BalasPadam
  9. hai nad besday kamu sama dgn iman..wah leh smbut besdy sama2 nty..

    BalasPadam
  10. wah teringi nya nak p (:
    tp ... tiada ciri2 yg dkehendaki .
    ekeke...

    BalasPadam