UiTM Kampus Bukit Mertajam, Pulau Pinang

11:01 PG

Hi Assalamualaikum.

Rasanya dah agak lama aku tinggalkan blog nie. Yaa, tersangat lama. Kesibukan hidup di universiti sering membuatkan aku tiada masa hendak meluangkan waktu bersama blog (walaupun kelas belum bermula). Genap seminggu aku berada di sini, minggu orientasi tersangatlah penat dan mencabar sekali. Tidak mandi, makan secara laju, tadah telinga dengar taklimat adalah perkara biasa. Terkongkong.

Kini, semua itu sudah berlalu. Kini aku bebas -.- la sgt. Duit yang mengalir laju harus segera dikawal bagi mengelakkan sebarang kekurangan duit pada waktu akhir.

Esok, 12 Jun 2012.. kelas dah bermula. Rasa macam, seram. Apape pun, goodluck lah kat semua kawan kawan yg further study okay? :)

You Might Also Like

10 ulasan

  1. wwoot woot dpt uitm penang ke??tmpt sis dulu..hehe..dpt course ape??

    BalasPadam
  2. good luck dear . life in uitm best gila ;) trust me .

    BalasPadam
  3. welcome to uni's life :D

    nasihat dr senior: kontrol la duit anda utk mengelakkan kebuluran di hujung2 bulan...ngeh3 :D

    BalasPadam
  4. dekat je dengan rumah uitmpp . :)
    selamat study .

    BalasPadam
  5. welcome to penang Nad.. x jauh ngan rumah akak punggg.. iihihkkk menyewa ke hostel saja?

    Btw tAHNIAH...

    BalasPadam
  6. tag!

    http://ga-contest-segmen.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzninie-cik-mun.html

    BalasPadam
  7. sy BW cni ^^
    boleh x mntk jasa baik undi header saya "ALYNN"? cara2 kat sini >> http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/segmen-dari-jiakreatifelt-header-dulu_27.html

    plus, jom join GA best ni http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/06/giveaway.html

    happy blogging! :D

    BalasPadam
  8. gud luck belajar kat sane. :D

    BalasPadam
  9. salam kenal ... nice blog !
    menghadiahkan Pujian kepada orang di sekitar adalah awal investasi Kebahagiaan Anda...
    di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

    BalasPadam
  10. kampus uitm bukit mertajam dalam uitm permatang pauh kew..harap sis dpt blas

    BalasPadam