Queensbay Mall, Penang

5:56 PTG

HI Assalamualaikum.

Lama dah tak menaip katsini. Tahu tak semalam ada gangguan eletrik dari pukul 8pagi hingga lah 5 petang. Tahu tak? K teruk gila. Terbangun daripada tidur sebab panas kipas dah tak berfungsi. Maka whatsapp punya whatsapp si aina, jadilah plan nak keluar dgn classmates yg lain semua. Sebenarnya sebelum nie ada juga buka puasa dgn classmates, tp dah tak feel lah nak buat entry pasal tu :p

They said Im like a boss. Datang paling lambat, duduk belakang sekali. Sorry k sorry

Our driver, Aina. Kecik tp bawak Alphard. Salute ah Aina -,-

Dari kiri Farhan f Shah Alam and Aziq f Sabah

Err camne tah boleh ada pic nih haha



Normal ah kan pmpn try baju kat fitting room sama sama then snap pic -_- kitorg beli k


 




Subway <3 Haziq f Sarawak belanja kami semua

Its a girl talk. Terbukti aku memang fokus kalau dengar orang cerita



Serious aku memang seronok gila time harinih. First time keluar ramai ramai dgn classmates :') Aku tak pernah sangka akan dapat kawan kawan yang macam ni kat uitm. Sayang doe kat korang

You Might Also Like

12 ulasan

  1. Wahhh. dah belajar kat uitm. tahniah ye :)
    uitm kat mana tu nad? :D hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hee nad sekarang kat uitm penang lah fiqa :)

      Padam
  2. kawan kat mane2 kite bole dpt..
    tp kwan time susah senang susah nak cari kan dik..

    BalasPadam
  3. bestnyaa dapat outing dgn kwn2 mcm tuu. anis september nie baru msuk belajar balik :DD

    BalasPadam
    Balasan
    1. Haa japg dapatlah anis plak outing camtu. Lepas raya duit masyuk ohh :p haha

      Padam
  4. seroonknyeee hang out ngn kawan . wuu , bila teya pulakk ?? dah lama tak keluar gn kawan2 ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe p lah plan dgn kengkawan teya :)

      Padam
  5. enjoy sakan noh... untung la leh kluaq ngan member... cam kami y tengah cuti nie... semua member dok joh.. terperap sorang2 laaa

    BalasPadam
  6. Seronoknya kak. Ee dah lama tak hang put dengan kwn2 camni T__T

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/08/firecrackers-consumer-be-consider-please.html

    BalasPadam