Ayam Penyet and Step Up Revolution

12:35 PG

Hi Assalamualaikum.

Nak dijadikan cerita, harini classmates yg selalu buka puasa dgn aku ramai yg ada hal. So at last, tinggal aku dengan lagi sorang classmate yg still taktahu lagi nak buka puasa dekat mana. So plan punya plan, roomates aku 2orang nih ajak lepak Jusco Seberang Perai. Call punya call pakcik prebet tu, dia pun free. So cepat cepat booked and dapatlah kitorang ke sana.

Dah sampai sana taktaw plak nak makan apa -.- Mula nak p Chicken Rice Shop,dah siap pilih menu kot. Dah la ada kerabu mangga :3 Sekali dah takda tempat, org lain dah reserved kan -.- Dengan hampa kitorang jalan balik p floor bawah, last tu makan kat Ayam Penyet. Nasib lah ada tempat cause time tu dalam area pukul 6.30 dah.


Bersama roomates :)

Makanan kitorang sampai lambat k. Dah masuk waktu berbuka tp makanan still tak sampai sampai lagi




Izaz yg baik :3



Dah la makanan sampai lambat, pulaknye kitorang nak kena rushing. Sebab. . dah beli ticket untuk tengok Step Up Revolution. Yeahh, bangga sikit sebab tengok on the same day movie tu released. Jalan cerita dia lebih kurang je macam yg sebelum nih. Tp kalau tengok style diorang dance memang tak menyesal beli ticket. Serious, p lah tengok :)

You Might Also Like

13 ulasan

  1. Balasan
    1. Heheh nak yg mana? Ayam Penyet or movie Step Up tu? ^^

      Padam
  2. halamak nad, jalan sakan nampak dekat sana :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehehe ala dino, baru part 1 kan. Time nie lah nak menjelajah :p

      Padam
  3. tu dia..sdpnya mkn aym penyet..kat jusco ada buat sale hari raya x?nak pi sana cuci mata,tp xdak masa lgi..huhu

    BalasPadam
  4. ayam penyet nyummy..hihi..
    wahhh bestnya tgk step up.. :)

    BalasPadam
  5. Amira paling lawa, sekian terima kasih. HAHA

    BalasPadam
  6. wahhh, berbuka puasa kat luar gituuu :)

    BalasPadam
  7. step up Revolution..mesti best kan hehe

    BalasPadam
  8. wahhh untunglahh :P hahaha kite ni tersorok jee duk rumahh :(

    BalasPadam
  9. bila teya nak buka puasa ngn kawan teya ? wuuu .... nak ajak sape ni ? lama gila tak kuar ngn kawan !! ;(

    BalasPadam