Batu Ferringhi

1:11 PG

Nak dijadikan cerita, time tengah boring sesangat sgt, sebab weekend kot kan. And asyik duduk bilik je, tetibe Ainaa whatsapp. Nak ajak keluar, tp dengan mbe mbe dia. And aku tak kenal pun diorg tuuu -,- tp dah boring sgt kan, so takyah nak banyak cakap. Ikut je.

Pusing punya pusing, rupanya diorg nak p Batu Ferringhi -.- Diorg dah siap prepare baju apa semua, bukan nak cakap awal awal. Yang aku dgn Ainaa taktau pape memang jalan je ah tepi pantai tu.




Cam nak bunuh diri pun ada gak -,-




Bila cerita semua nie dekat ibu, satu je dia comment. Tu tempat tsunami ah -,- jangan nak suka suka sgt. Haihh


You Might Also Like

7 ulasan

  1. huhu skrg ni trauma sikit dgn pntai. hadehhh T.T

    BalasPadam
  2. wei..bestnya hampa..lama dah xpi sana..nama ja dok Pulau Pinang..kna sberang sberang laut kalu nak pi.huhu..

    BalasPadam
  3. Seronoknya. Tp Ee dah takut dah nak p pantai. huhuks T__T

    BalasPadam
  4. wahh bestnyerr :D btw selamat hari rayee

    BalasPadam
  5. nice pics..
    waaa..nak pegi pantai jgk..lama tak jumpa pantai..hahaha~

    BalasPadam