Prangin Mall and 1st Avenue

8:15 PG

Hi Assalamualaikum.

Hujung minggu yang boring tak sah lah kalau kami tak keluar meninjau-ninjau sekitar area Penang nie. Kalau tak rugi je duduk Penang, jauh dari family kan. So weekend tu ingat nak pergi Queensbay Mall, tp tersilap jalan ._. yang akhirnya membawa kami ke Prangin Mall. Jujur, tempat ni kurang menarik sikit ><



Ini kat 1st Avenue. Time tu bulan puasa, sedap je dapat tengok pun haha



Baca sinopsis dia macam best. Nak beli tp takda duit :3


Sebenarnya cerita nie dah agak lama, so cam dah lupa pun apa yang terjadi on that day -.- so entry sangat pendek and simple :) Mood : Baru balik ke UiTM lepas cuti raya. Sebulan je lagi nak final exam dah o.O

You Might Also Like

8 ulasan

  1. hee . jum jalan-jalan lagi .
    kita pun kat area komtar tu jgk .
    selalu lepak sane weekend :D'

    http://chipsmunkies.blogspot.com/

    BalasPadam
  2. Hahah xpenat ke bershopping bulan2 raya tu?
    Gd luck exam by the way :D

    BalasPadam
  3. bestnye tengok makanan tu...
    novel yang nad pegang tu, kita dah baca,, ^_^

    BalasPadam
  4. Ehem.. Turun 1st tu nanti gtau keyh :3

    Iwan last penang 25/6/2013 ni
    Nak balik kedah dah :)

    BalasPadam
  5. Percaya tak saya orang Penang tak pernah pergi Queensbay? xD 1st Avenue toilet dia paling best.. sejuk je and banyak cermin ^^

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum dan salam singgah ptg Jumaat dik...masa bulan puasa jln2 best sb byr barang dpt kita tengok,terutama tu baju raya...hehe...cantik fesyen tudung adik...hehe..

    BalasPadam