Majlis Pra-Tonton HalimMunan

11:17 PTG

Hi Assalamualaikum.

Haritu nad ada menang 2ticket ke majlis pra-tonton HalimMunan dari page RR Connect. Tapi majlis tu kat Sunway Pyramid, and time tu nad ada kat Penang. Tapi disebabkan teringin sangat nak jumpa Intan Ladyana secara live, so nad pun sanggup beli ticket bas untuk balik Selangor jap. Turun kat Shah Alam mbe terus pick up  and gerak p Sunway terus.

Yang sebelah kiri tu adalah wakil dr RR Connect yang banyak menghubungi sy untuk memastikan kehadiran.

Muka sunburn yawn baru balik dr kem di Gua Musang, Kelantan selama 3hari


Yeah, Chef Riz pun ada sebab salah satu hadiah adalah voucher makan di restoran baru beliau.

Bersama para pemenang yg lain. Oh selekehnya saya

Tak sempat amik gambar dgn dia! ~.~

Habis je movie terus cepat cepat gerak balik sebab ticket bas nak balik Penang pukul 12a.m. Sangat rushing sebenarnya. Act, movie HalimMunan ni da keluar pun kat cinema since 13September. So jom serbu wayang untuk saksikan cerita nie. Kita da tengok dah :D 

You Might Also Like

11 ulasan

  1. bestnyer dpt jumpa selebriti.. dpt tiket free plk tu

    BalasPadam
  2. huhu..sanggup tu ke selangor dari penang.. tp puas hati kan

    BalasPadam
  3. sanggup turun g sunway tu..
    tapi dah menang tiket rugi plak kalu tak pergi.. ^_^

    BalasPadam
  4. woahhh best ke movie ni? pelakon pun cun cun belako

    BalasPadam
  5. woahhh..untungnya dpt jumpa artis..
    hehe

    BalasPadam
  6. Wahhh bestnya ;D
    xpernah tgk lagi pelakon tu sblum ni >.<

    BalasPadam
  7. wah, snggup tu.. hehe.. best tak filem tu?

    BalasPadam
  8. gemuk + pendek

    BalasPadam
  9. untung rh..hehe..superb rh..leh g rushing cmtu

    BalasPadam
  10. Banyaknya event yang best-best jauh di sana *eh ayat :3

    BalasPadam