A week to go :)

1:25 PG

Hi Assalamualaikum.

Rindunya Rindunya Rindunya. Tak habis habis menghitung hari nak balik rumah. Sangat tak sabar. Kali terakhir balik time raya haritu -__- Rasa macam tak puas balik sekejap sangat. Rasa macam tak sempat buat apa apa tiba tiba dah kena balik penang. Okay tu tipu.

Pagi td ibu call :
Ibu : Kak, kau nak balik bila? 19hb or 20hb? Ayah kesian nanti 19 tu kau kena tido sensorang, tu dia nak amik 19hb. Tp ibu tak ikut la sbb adik exam.
Saya : Haa tak kisah la sukehati la nak amik bila ( Baru bangun tido, malas nak borak panjang)


Then, sebelum masuk exam dapat msg dr ibu :

"Kak, kalau balik 20hb, ibu dapat ibu sekali pergi Penang dengan Siddiq semua.. hihihi :) Tp kalau 19hb, ayah pergi sorang la, drive sensorang, amik kau terus balik rumah.. huhuhu :( "

Hahaha! okay serious msg ni buat aku tergelak. Hahaha siapa rindu siapa ni :p hee. Alaa amik jela 20hb. Kakak tak kisah pun :)

Rindu ibu :')

Rindu ayah jugak. Tp pic dgn ayah takde :(


Rindu cats 

Rindu rumah ^_^

Rindu katil Erk?

You Might Also Like

22 ulasan

  1. Subhanallah,cantiknya ibu awak :)

    BalasPadam
  2. baiti jannati, rumahku surgaku :)

    visit, koment, n follow back y di blogq :)
    http://achsanarea23.blogspot.com

    BalasPadam
  3. ibunye lah yang terlebih rindu tu haha

    BalasPadam
  4. Sekali pandang macam adik beradik je tau. bukan anak dan mak. hehe

    BalasPadam
  5. ibu lawalah.. nad anak sulung ke?

    BalasPadam
  6. ibu ke tu ? nampak mcm kakak pula hihi

    BalasPadam
  7. ibu nad cantik la apa rahsianya utk kekal cantik?? mohon share hehe

    BalasPadam
  8. laa..kalau xinform td mati2 la sy ingt tu kakak nad..haha..nampak muda je..!

    BalasPadam
  9. sama ler ngan remy... balik raya haritu jer... nak balik lagi...tunggu raya jugak... 2 minggu lagi.... rindu nya kat parent tu....

    BalasPadam
  10. ingatkan kakak ! rupanya ibu :) seriusly cntikkkk ^^

    BalasPadam
  11. Salam kenalan! Very nice blog here. Suka3x!=) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/10/tempoh-hampir-tamat-cepat-join-segmen.html

    BalasPadam
  12. Salam.. Wow very nice blog here.=) Minat jadi model? http://www.aimisyahirah.com/2012/10/perhatian-untuk-talent-model-di-luar.html

    BalasPadam
  13. rindunya kat ...ehh kucing tu

    BalasPadam
  14. mudanya ibu akak. *serius. hihi, laaa, ibu yang terlebih rindu tu. hehe

    BalasPadam