BE ke-8 tahun 2012

6:42 PTG

Hi Assalamualaikum :)

Bloggers yang ada account Nuffnang memang sinonim lah dengan Buffered Earning ni semua kan :) So, setakat bulan Oktober ni nad dapat 8 BE daripada Nuffnang. Serious rasa bersyukur sangat blog yang biasa biasa ni diberi peluang untuk merasa la jugak BE. Cuma maybe kena put more effort untuk increase kan traffic time ada BE lebih daripada hari biasa. Kalau tak memang susah sikit ler earning tu nak naik :p


And haritu, maybe ada technical problem kot dari system Nuffnang. Sebabnya kan, tiba tiba. Okay, tiba tiba, earning Nuffnang nad dah sampai ratus -__- Amboii, tak menyaba nampak. Nahh tengok -


Yang dalam kotak merah kat atas, tu earning sebenar blog saya *maluuuu T.T yang kotak merah bawah sikit, alaaa yang ratus tu. Itu pelik. Tak diketahui sumber kewangan tu dr mana -,- And jangan lupa, yang dalam box kuning tu pulak, itu lah BE ke-8 kita ^_^ hehe. So apa lagi? Singgah la blog ni setiap jam k? Haha

You Might Also Like

16 ulasan

  1. Waaa..untungla bdn..hihi..sy lame dh berblogging, tp xdpt2 BE..sebab malas nk activekan diri sgt..=)

    BalasPadam
  2. seriously, saya xtahu macam nak guna nuffnang.

    BalasPadam
  3. congrats:)
    happy blogging dear :)

    BalasPadam
  4. wowww. untunglahh. hehehe thniahh :D

    BalasPadam
  5. tahniah2... =) rezeki dpt BE! hehehe happy blogging.

    BalasPadam
  6. tahniah2... rezeki dapat BE. =)
    happy blogging dearies.~!

    BalasPadam
  7. tahniah dapat BE hehehe... byk dah tu 50 lebih dah boleyy cash out tu..hehe

    BalasPadam
  8. best nye dapat BE..sye teringin jugak nak dapat...tapi mslhnya sye tak jugak fhm2 camne nak dapatkan BE tu..apa2pun, congrate ya sb dpt BE..^_^

    BalasPadam
  9. rezeki b'blogging lh ni kan , kak .. saya x reti sgt nk buat mcm tu .. hhu

    BalasPadam
  10. tahniah.. hehe.. sy dari dulu2 lagi tak merasa nk dpt BE. hehe.. takde rezeki lagi kot.. tp masa nuffnang ada technical problem hari tu. sekali 100 BE dia bg. tp harapan je la dgn BE yg tu. bukannya yg btol2 pun. haha

    BalasPadam
  11. tahniah kat awak :D okei2 , CP singgah nih , hehehe !!

    BalasPadam
  12. waahhh banyaknya :D dah boleh belanja ni .. hehe

    BalasPadam
  13. wah...bestnya dpt BE,eca da lama xdpt BE...tu da ble cashout da tu Nad.

    BalasPadam
  14. .__. Kenapa pula camtu.. maybe Nuffnang hargai sangat blog awak kot sampai bagi earning free xD

    BalasPadam